Breng je mama naar Hof de Congo!

Unieke juwelen op moederdag.

Om moederdag op een gepaste manier te vieren organiseren An Ros en haar dochter een opendeurdag in hun eigen landhuis om een grote collectie juwelen tentoon te stellen.

Mis dit evenement niet. Plaats Vrijdag 28 of zondag 30 april alvast in uw kalender. Moeders en dochters, voel je vrij om langs te komen en tezamen een gezellige middag te beleving in een prachtige omgeving, omringd duur unieke en ‘eerlijke’ juwelen.

Dochter Hanna: “Mijn moeder zegt altijd: ik hou van de stukken die een gespreksopener zijn.” Het AR merk staat voor originaliteit, handgemaakte juwelen die ieder op zich een uniek verhaal te vertellen hebben. An Ros selecteert voortdurend originele kralen en laat hen aanpassen tot wanneer ze de absolute perfectie bereikt hebben. In ieder stuk is haar passie te vinden. Deze juwelen die verkocht worden, worden met trots gedragen door sterke vrouwen.

Indien deze juwelencollectie nog niet overtuigend genoeg is om langs te komen op 28 of 30 April, kan je bovendien ook een prachtige kunstcollectie komen bekijken met werken van gerenommeerde en opkomende Afrikaanse artiesten.

Breng je mama mee!